• Bulgarian
  • English
25 март 2019

image054.jpg

Вход потребители


Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!

Terramesh system Печат Е-мейл

Система ТЕРАМЕШ – това е екологична модулна система за армиране на почвените слоеве. Използва се за укрепване на неустойчиви почвени пластове, укрепване на склонове и сипеи.

При формиране, конструктивните модули на системата ТЕРАМЕШ се разполагат в хоризонтални слоеве. Стъпката на армиране се определя в зависимост от проекта за обезпечаване устойчивостта на почвените пластове.

Лицевата страна на системата ТЕРАМЕШ се прави във вид на клетъчни габиони и се запълва с камъни. Може също така да се подобри и външният вид на лицевата страна, като се засадят различни видове

Стоманената телена мрежа, която се използва при системите ТЕРАМЕШ, се прави само от тел с плътно поцинковано покритие или с тел с покритие от GALMAC и допълнително ПВХ покритие. Покритието от ПВХ защитава телта и обезпечава голяма устойчивост към химически, механически и корозийни повреди.

Двойноусуканите телени мрежи обезпечават здравина и равномерност при разпределение на товара, предотвратяват развиването в случай на разкъсване на мрежата.растения.

Размери и пределни отклонения на отверстията на мрежата

Вид

Размер (мм)

Отклонения %

Тел диаметър (мм)

8х10

80

+ 16 %

- 4 %

2,7/3,7 PVC - покритие


Типови размери на системата Терамеш

Дължина (м)

Ширина (м)

Височина (м)

Отклонения %

3

2

0,5; 1

Дължина +/- 5 %

Ширина +/- 5 %

Височина +/- 5%

4

2

0,5; 1

5

2

0,5; 1

6

2

0,5; 1